Coolblue.nl

Ik denk dat er geen webshop is die op zo'n ongelooflijk duidelijke en mooie manier zijn waren laat zien. Ik heb Coolblue gebruikt voor het aanschaffen van een monitor en moet eerlijk zeggen dat ik iemand ben die vaak verschillende sites gebruikt om informatie in te winnen en het ergens anders goedkoper aan te schaffen. Coolblue was zeker mijn go-to site om te bepalen welke monitor voor mij het beste was, omdat de filters uitgebreid maar toch overzichtelijk zijn. Daarnaast is het weergeven van de belangrijkste elementen van een monitor in de afbeelding (zoals inches, resolutie en refresh rate) een prettig en overzichtelijke manier om verschillende items te vergelijken. De persoon die dit heeft bedacht en elke keer uitdate verdient echt een opslag!

Al kan ik wel zeggen dat niet alles even goed geprijst is, was het beeldscherm wat ik uiteindelijk heb gekocht nergens goedkoper te bestelllen. Zeker een webshop die ik vaker ga gebruiken.

Snelle bezorging zoals beloofd.

Scorekaart voor Coolblue.nl