AlgemeenOndanks dat ik kans maak op een prijs is deze review berust op mijn eerlijke mening. Ik heb een gaming keyboard besteld. Deze werd de volgende dag keurig thuis bezorgd. De product verpakking zat keurig in een omverpakking waardoor mijn gaming keyboard zonder beschadigingen is geleverd. De doos is mooi gebleven waardoor deze bewaard kan worden. De website vind ik overzichtelijk en Megekko biedt regelmatig de scherpste prijs. Ik heb onlangs een vervelende ervaring gehad met garantie op een niet reparabel product dat ik van een vriend heb overgekocht. Uiteindelijk is het alsnog netjes afgehandeld en heb ik een nieuw en beter product ervoor in de plaats gekregen. Ik blijf dan ook gewoon bestellen bij Megekko.
VerzendingExtreem netjes verpakt. Productverpakking zit in een omdoos met extra luchtkussens waardoor beschadiging nagenoeg onmogelijk is. 's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Beter kan eigenlijk niet.
KlantenserviceEenmalig een akkefietje gehad met een ander tweedehands niet reparabel product onder garantie. Uiteindelijk is het toch opgelost en heb ik zelfs boven verwachting een nieuw en beter product thuis gestuurd gekregen. Bedankt Megekko! Ik blijf gewoon bestellen bij Megekko.