AlgemeenIk was van plan om 1 ster te geven want de communicatie was in het begin echt belabberd. Meerdere niet nagekomen beloftes m.b.t. levertijd van oude model Klipsch speakers. Uiteindelijk, 2,5 maand en vele telefoontje en chats verder is het dan toch netjes opgelost en ben ik nog flink gematst ook, bedankt Maarten en Fabian - hiermee zijn wel wat sterren teruggewonnen.
Helaas heeft Doublepoint het daarvoor zo bont gemaakt dat de ervaring daarmee niet meer volledig te herstellen was. Dit bedrijf heeft volgens mij echt wel juiste intenties (al heb ik daar een tijdje aan getwijfeld) maar er is echt iets niet in orde in hun systemen of hoe de boel gemanaged wordt.
Als je dus een niet-standaard product koopt, hou dan rekening met veel gedoe en vertraging, dat uiteindelijk wel gecompenseerd wordt. Lijkt me alleen niet echt een houdbaar business model...
Meerdere verkeerde indicaties gekregen over de levertijd, zie ook boven.
KlantenserviceOok hier worden beloftes niet waargemaakt (bijv. vaak geen reactie binnen 24 uur) maar het wordt uiteindelijk wel netjes opgelost.