AlgemeenOp 27 januari een Philips tv (PHILIPS 75PUS8303/12 ) gekocht bij MediaMarkt Online.
Deze werd geleverd op 7 februari. Dit had mede te maken met het feit dat ik zelf niet eerder in de gelegenheid was om het pakket aan te nemen.
Product was goed ingepakt; echter kon je zien aan de achterzijde van de tv dat deze niet nieuw was. ( tweede kan tv? )Door de warmte van het apparaat had de grijze achterzijde een "warmteplek".
De retournering naar MediaMarkt Online in Goes was ronduit slecht verzorgd. Het gehele verhaal komt bij "klantenservice" aan de orde.
Deze werd geleverd op 7 februari. Tot zover niets aan de hand. Ik ben lid van de MediaMarkt Club wat een bedenktijd van 60 dagen oplevert.
Omdat de tv niet beviel heb ik deze, binnen de daarvoor aangegeven tijd, aangemeld voor een retour. Ik kreeg een bevestigingsmail van MediaMarkt dat de tv zou worden opgehaald en na ontvangst het geldbedrag, binnen 2 werkdagen, op mijn rekening zou worden teruggestort. Tot zover nog steeds niets aan de hand.
De vervoerder bevestigt ook dat ze de tv ophalen op 4 april. Ik zal t.z.t. een bericht krijgen over de tijd.
Echter er komt geen bericht deze vervoerder. Ondanks telefonisch contact met MediaMarkt werd niet duidelijk hoe laat ze de tv kwamen ophalen. Ik moest maar even geduld hebben. De vervoerder zou immers contact met mij opnemen? Maar er werd niet gemaild / gebeld. Het bleef stil.
Omdat ik de kinderen uit school moest halen moest ik heel even heen en weer en ja hoor…. Je voelt hem al aankomen…. de vervoerders stonden bij mij in de straat. Gelukkig trof ik ze nog wel. Op mijn vraag waarom ze geen contact hadden opgenomen kreeg ik het volgende antwoord. Nou… we waren toevallig in de buurt en probeerden het nu maar even. (toevallig in de buurt??)
Alles kwam gelukkig toch nog goed. (dacht ik). Tv opgehaald en het geld zou worden teruggestort. Maar wat er kwam…. geen geld en toen begon het gezeur.
De vervoerder heeft er 7 dagen over gedaan om de tv af te leveren bij MediaMarkt Online in Goes. Volgens de klantenservice van de MediaMarkt was de tv nu te laat binnengekomen en werd dus niet voldaan aan de voorwaarden van de bedenktijd. Het gevolg…. Ik kon dus naar mijn centen fluiten.
Ik heb 16 keer contact gehad via de mail en diverse keren gebeld met de klantenservice. Ten einde raad heeft de mededeling dat ik juridische stappen zou ondernemen ertoe geleid dat ik mijn geld heb teruggekregen.
Voor mij geen MediaMarkt meer. Tot op heden heb ik nog geen excuus en / of andere reactie mogen ontvangen. Jammer! Ben zeer teleurgesteld.