AlgemeenPrima webshop. Biedt alle opties die je anno 2019 mag verwachten en detailinformatie rondom levertijden van producten kloppen. De website blinkt niet echt ergens in uit, maar dat hoeft ook niet. Soms mag het ook gewoon 'Goed' zijn
Er wordt gebruik gemaakt van DHL en GLS voor pakketbezorging. En dat is jammer. Beide pakketdiensten bieden niet hetzelfde gemak als PostNL en het kan zomaar gebeuren dat als je niet thuis bent het pakketje bij een afleverpunt wordt gedropt dat niet makkelijk bereikbaar is. Dit gebeurde ook bij mijn bestelling, terwijl er in mijn straat genoeg adressen en winkels zijn die overdag pakketjes willen aannemen voor de buren. Vervolgens werd het pakketje binnen een werkweek alweer teruggestuurd, nog voor ik de kans had om het af te halen.
Uiteraard kan Max I.C.T. hier niets aan doen. Maar daardoor kan ik de verzending niet meer dan een voldoende geven.
Super! Na het fiasco met mijn pakketje was het via chat met een medewerker binnen een minuut geregeld en per mail bevestigd. Vervolgens werd het pakketje binnen een werkdag opnieuw aangeboden.
Beste palindrome85,
Bedankt voor je review en feedback.
Wij vinden het erg vervelend dat de levering niet geheel naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak.
Gelukkig heb je jouw pakketje inmiddels mogen ontvangen. :-) Wij wensen je veel plezier met je aankoop.
Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare