AlgemeenOm te beginnen, de website is erg netjes en overzichtelijk ingedeeld en ziet er professioneel uit. Het zoeken naar onderdelen en bestellen hiervan ging erg geleidelijk.
De prijzen zijn, samen met Megekko.nl,de goedkoopsten in Nederland, tot zover ik heb gezien, waardoor de site erg aantrekkelijk is.
Het betaalproces ging ook ontzettend geleidelijk. zonder enige problemen.
De website in het algemeen is fantastisch. Als de opmaak nog een beetje vernieuwd wordt (de site ziet er overzichtelijk, maar een klein tikje oubollig uit), is de site helemaal perfect. Algemene beoordeling is een goede 8.5-9/10
De onderdelen werden geleverd in een gigantische doos met ontzettend veel beschermmateriaal (bubbeltjesplastic). Alles kwam snel en ongedeerd aan. Als ze het echt veilig wilden doen, hadden ze de hele binnenkant van de doos moeten beplakken met bubbeltjesplastic, maar dat is natuurlijk een beetje te veel van het goede. Verpakking een geweldige 9/10!
KlantenserviceIk had een product besteld waarbij de levertijd onbekend was (dit kon dagen, weken of maanden duren). Ik had de contactgegevens opgezocht en een privébericht gestuurd via Twitter. Ik kreeg razendsnel een ontzettend hulpvol antwoord en werd goed begeleid bij het annuleren voor die bestelling. Klantenservice een dikke 9.5-10/10!