Mobiel.nl

756 producten en 1.400 uitvoeringen

Omdat mijn abon. binnenkort afloopt ben ik regelmatig door mobiel.nl gebeld. 31-03-2019 heb ik nieuw abon. afgesloten. Nu zag ik gisterenavond toevallig dat dit abon. goedkoper is geworden zelfs met 10Gig. Vandaag gebeld maar niets is meer mogelijk.. Had ik toch langer moeten wachten en niet alsnog via telefoon moeten afsluiten. Dit gebeurd mij dus niet meer. Toch nu teleurgesteld.

Toestel was compleet en correct geleverd . Daarover geen klacht.

Doordat ik ben gebeld heb ik niet langer op een betere aanbieding gewacht. Ik heb wel gevraagd of er nog een betere aanbieding zou volgen. Helaas heb ik dit zelf niet gevolgd wegens tijdgebrek. Ik kan dus niet zien wanneer di is veranderd.

Beste Lucky99,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. We willen je verzoeken een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl met in de onderwerp jouw naam, ordernummer en 'review Tweakers', zodat wij kunnen bekijken wat we voor jou in deze situatie kunnen betekenen.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl