AlgemeenIn augustus 2018 heb ik een telefoon gekocht bij belsimpel. Na 1,5 maand kon ik niet meer gebeld worden. Eerst heb ik dit met mijn provider proberen op te lossen, omdat ik dacht dat het daar ook aan kon liggen. Na alles geprobeerd te hebben, ben ik er achter gekomen dat het toch het toestel moet zijn. Dus heb ik mijn toestel ter reparatie opgestuurd. Toen ik het toestel terug kreeg, had het toestel hetzelfde probleem. Nou oké vervelend, dus vraag ik of ze het met de volgende keer opsturen in de gaten willen houden. Dus weer terug gestuurd. Nadat mijn toestel kwijt is geraakt door post nl, komt het toch aan bij belsimpel. Maar ik hoor verder niets over de gang van zaken bij het reparatie bedrijf. En als ik het uiteindelijk zelf na ga vragen, is het toestel weer op de terug weg naar mij. Dus niet in de gaten gehouden. Maar goed, als mijn telefoon het maar doet. Nou kon ik wel weer gebeld worden, maar ik kreeg allerlei andere defecten. O.a. dat het scherm niet uit gaat als ik aan het bellen ben, en dat het geluid het regelmatig niet doet. Maar ik was er een beetje klaar mee met mijn telefoon opsturen, en ik werk erg veel, dus ik neem het maar voor lief. Na 2 maanden ben ik er toch wel erg klaar mee dat ik een telefoon heb gekocht, die het telkens niet doet. Dus ik besluit hem weer op te sturen. Nu krijg ik een ander tweedehands toestel. Oké, als hij het maar doet. Weer hetzelfde probleem, dat ik niet gebeld kan worden. Nu begin ik wel heel erg pissig te worden. Maar oké, ik ben klaar met het toestel, dus ik wil wel upgraden naar sony xperia xz3. Dus ik vraag daar om, en krijg een mail dat ik 220! Euro moet bijbetalen voor een tweedehands gebruikt toestel met schade onderin het scherm. Dat terwijl de dagwaarde van mijn telefoon 420 euro is. En dat er sony xperia xz3 red voor 533 euro te koop staat op hun site. Dus dan zou ik denken dat ik voor een tweedehands telefoon nog minder hoef te betalen. Dus dat dit ongeveer hetzelfde zou moeten zijn als de dagwaarde van mijn telefoon. Ik heb hier over gebeld, maar ze beweren dat de Sony xperia xz3 670 euro is. Ik vind dat ik vrij geduldig ben geweest, en belsimpel genoeg kans heb gegeven het netjes op te lossen. De laatste mail was de druppel. 220 euro bijbetalen bovenop de 559 euro voor het toestel wat al die maanden niet naar behoren heeft gewerkt. En daarvoor krijg ik een tweedehands toestel met gebruikssporen in het scherm. Dit vind ik onacceptabel, en na 4 keer een kapot toestel hebben, en alles wat daarbij is gekomen met bellen en opsturen, wil ik mijn geld terug. Al is het maar de dagwaarde van mijn telefoon.
Jammer genoeg doen ze daar niet aan. Nu toch eindelijk een telefoon die het doet, ook met excuses voor het ongemak. Eindelijk. Maar ja, beter laat dan nooit.
Aangezien mijn telefoon elke keer kapot is geleverd, vind ik dit ook waardeloos
KlantenserviceTelkens andere verhalen, mensen, leugens. Iedere keer hetzelfde verhaal opnieuw moeten vertellen.
Na deze review geschreven te hebben. Zijn ze in actie gekomen. Nu wel netjes afgehandeld.