AlgemeenNa 5 dagen geen bericht over de levering zelf contact opgenomen, waarbij de medewerkster vd klantenservice mij per e-mail zou informeren. Weer niets gehoord, product niet meer leverbaar (ondanks dat de website 1 stuk bij fabrikant aangaf). Alternatief product aangeboden gekregen, waarmee mijn cliënt tevreden was, lieten ze me nog €2,13 bijbetalen?! Geen coulance na 10 dagen te laat leveren, dat valt voor mij onder slechte klantenservice. Meteen laatste keer dat ik bij Azerty besteld heb.
VerzendingVerzending verliep prima
KlantenserviceKlantenservice was re-actief i.p.v. actief, tot 2x toe niets laten horen en het bij de betalen bedrag van €2,13 (?!) ivm ander dan besteld product (twv €189,00) werd ook niet ivm coulance kwijtgescholden ondanks 10 dagen te late levering. Superslecht!
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen