Belsimpel

Na het lezen van een review op tweakers besloten de s10e te kopen. Ik heb deze besteld bij coolblue maar kwam erachter dat hij bij belwinkels 80 euro goedkoper was en toch hier ook besteld. Idee was die van coolblue ongeopend retour te sturen. Helaas .... belsimpel blijkt gebruikte producten te versturen. Verpakking g was op en geweest, schade aan handleiding en geen cover op telefoon. Zeer slordig. Meteen gebeld. Vriendelijk te woord gestaan en belofte om retour instructies te ontvangen. Hier wacht ik nu nog op. Zeker geen aanrader . Omdat ik vannacht naar buitenland vlieg heb ik de 70 euro duurdere coolblue telefoon in gebruik genomen die netjes gesealed was

/edit: naar aanleiding van review contact opgenomen. Netjes van ze. Ook een direct en eerlijk verhaal: dit had nooit zo mogen gebeuren. telefoon was inderdaad al eerder uitgegeven dus had ik goed gezien. Ik krijg geld terug en kleine compensatie voor prijsverschil met coolblue. Door deze actie vanuit belsimpel pas ik de review aan naar voldoende. Fouten maken mag maar leren moet ;) dat doen ze blijkbaar. Van waardeloos naar voldoende door deze actie.

Geen mogelijkheid om bij droppunt te laten bezorgen. Geopende verpakking enz

Vriendelijk dat wel. Maar wacht nog steeds op de mail met instructies. Ook lang in de wacht en lang keuze menu . Daarnaast gaf de medewerker aan dat de levering rechtstreeks van Samsung kwam maar men ' steeksproefgewijs' de boel.open maakt om te controleren . Ongeloofwaardig. Welk bedrijf doet dit nu als het vanuit fabrikant komt en verwijdert dan de labels en scherm protectie ?

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops