Paradigit

We zijn al vele jaren klant bij paradigit. De medewerkers geven eerlijk en goed advies. Ook wanneer je terug komt met een artikel als je je bedenkt, word je goed geholpen. Bij het aanschaffen van mijn laatste laptop, kreeg ik advies en werd mij gevraagd waarvoor ik hem vooral ging gebruiken. Hierdoor kon ik de juiste keuze maken. Of je nu telefonisch contact op neemt, of langs gaat bij de winkel. ze nemen de tijd voor je

Vb; We kochten een tablet in de winkel, deze was niet op voorraad, maar kon besteld worden. Deze werd de volgende dag netjes thuisbezorgd.
dit zonder extra kosten.

Ik ging voor een ander toetsenbord naar paradigit. dit omdat mijn huidige toetsenbord draadloos niet altijd verbinding had. Ik kocht een nieuw toetsenbord, maar hier werd eerlijk aangegeven wat er mogelijk fout kon zijn bij mijn oude. Eenmaal thuis, bleek het inderdaad iets van niets te zijn. Ik heb gebeld, en mocht hem zonder problemen terug brengen en kreeg mijn geld terug.

Scorekaart voor Paradigit