Megekko

Volgen mij zijn de meeste mensen wel bekend met Megekko maar voor degene die het niet weten: Bol.com maar dan zonder al die 2de hands meuk, incorrecte voorraadindicatie en externe shops.
Nemen zichzelf niet zo serieus en hebben bijna alles wat je via de post kan laten bezorgen, van polijstmachines tot speelgoed tot bladblazers. Shop is overzichtelijk, goed doorzoekbaar en bestelproces is simpel en bied o.a. geplande levering en je kan met iDeal,Creditcard of Paypal betalen.
Meld je aan voor de nieuwsbrief want het bijgevoegde filmpje brengt altijd een glimlach op je gezicht en je hebt altijd een actiecode voor gratis wandklok, snoeischaar, stoffer en blik of strooizout bij je bestelling.

Nieuwe Mobo/CPU/Mem/SSD besteld, hardware op afgesproken tijd geleverd, werkt allemaal: top
De prijs kwam als een van de laagste op T.net naar boven en ik kreeg er ook nog een gratis game bij.

Het verzenden via PostNL blijft altijd iets bijzonders, zo had ik bij de bestelling aangegeven: leveren op zaterdag maar via de T&T van PostNL was te zien dat het tussen 12:30 en 14:30 op vrijdag afgeleverd zou gaan worden en de coureur onderweg was....
Uiteindelijk zijn ze toch niet op vrijdag geweest en ging op zaterdag het pakket weer in het sorteerproces -> chauffeur is onderweg -> keurig tussen 13:30 en 15:30 geleverd.

Scorekaart voor Megekko