AlgemeenBestel nu ongeveer 17 jaar bij Alternate, en heb deze week weer contact met ze gehad voor garantie afhandeling,en dat was positief vandaar dat ik maar es een review voor ze doe.
+Betrouwbaar
+Snelle levering
+Goede klanten service,
-Soms ietsje duurder,
Heb ik wel es ergens anders besteld ja, maar alleen als ze een product niet op voorraad hadden en ik haast had.
Is Alternate de goedkoopste: Nee, over algemeen vind ik ze 0-5% duurder als de rest, verschilt heel veel per product.
Waarom ik toch bij Alternate bestel: Goede klanten service snelle afhandeling van bestellingen en problemen, zodat ik niet zonder pc zit.
Ik heb in verleden wel es gehad dat ik 2 tot 6 week moest wachten op vervangend product na defect binnen garantie, bij andere bedrijven vandaar dat ik tegenwoordig bijna nooit ergens anders meer bestel.
Snelle bezorging, standaard verpaking.
KlantenserviceMun pc deed het niet en probleem zat in geheugen/moederbord en kon thuis niet verder testen welke van de 2, toen Alternate klanten service gebeld, ze waren vriendelijk en legde me uit hoe de garantie werkt en retour procedure.
Vervolgens moederbord/memory opgestuurd naar ze op kosten van Alternate,
+ een muis die het al een tijdje niet goed deed.
3 dagen later had ik al nieuwe muis aan me deur.
en 5 dagen later had ik me geheugen terug + nieuw moederbord.
En in deze 5 dagen, netjes alle voortgang van garantie afhandeling in de mail gehad zodat je weet dat er aan gewerkt word, vond garantie afhandeling professioneel en snel gaan.