Coolblue.nl

Coolblue heeft het bij mij niet gemaakt. Alles voor een glimlach is hun slogan.
Ik vraag me af voor wie die glimlach bedoeld is!

Synology DX-517 uitbreidingsunit en WD Red 10Tb Harde schijf besteld.
Bij levering op woensdag 20-03-2019 een grote doos ontvangen. De harde schijf was niet met noppenschuim of ander materiaal tegen rondslingeren in de doosbeveiligd. Knalde alle kant en op.
Vrijdag 22-03-2019 zou een tweede harde schif WD red 10Tb worden bezorgd ook geen beveiliging tegen schuiven in doos bleek later.

Over de levering van 20-03-2019 contact opgenomen met de klantenservice. Ze zouden dit onder aandacht brengen van het magazijn. Wat schetst mijn verbazing.....neen dus. Het wordt nog erger.
De tweedeharde schijf van vrijdag had ik voor 15:00 uur besteld om dezelfde avond nog geleverd te krijgen tegen betaling van 4,95 extra. Ik greeg geen track en trace..... Dan maar bellen. De mederwerker van de klantenservice (gesprek heb ik opgenomen) liet mij weten dat het probleem bij de verzender Dynalogics zou liggen. Die hadden een fout gemaakt. Moest maar afwachten.
Ik belde een tweede maal enkele uren later en hoorde van een andere medewerkster dat Coolblue een computerstoring had gehad... Dus een totale andere reden. Fouten maakt iedereen. Maar ik wacht er niet op om voorgelogen te worden.

Scorekaart voor Coolblue.nl