AlgemeenWebsite werkt prima, prijzen over het algemeen OK, mensen achter de e-mail reageren snel en vriendelijk. Zie 'klantenservice' voor de minpunten: daar voelde het alsof ik mijn rechten moest afdwingen in plaats van dat ik ze kreeg.
KlantenserviceTwee keer gebruik gemaakt van de klantenservice voor dit product. Eerste keer verliep soepel. Mails worden snel beantwoord en defect naar tevredenheid opgelost. De tweede keer verliep het goed tot het moment dat ik (moest toch iets halen dat ze ook in de winkel hadden) de retourzending zelf inleverde. Lang verhaal kort: omdat ik de unit langer in bezit had (18 maanden) dan de fabrieksgarantietermijn (12 maanden), kon men niks voor mij doen. Dat bleef zo ondanks mijn uitleg over mijn recht op een deugdelijk product en de unit in goede staat was en normaal gebruikt. Deskmedewerker haalde iemand erbij, zelfde verhaal, tot die ook nog eens opschaalde naar de manager. Toen werd aangegeven dat garantie op de unit 24 maanden was en het fout in het systeem gezet was. Zelfde product was niet meer leverbaar dus ik kon met bijbetaling een andere krijgen. Dat resultaat was uiteindelijk prima, maar de weg er naartoe hoogst onprettig, ik heb op mijn vrije zaterdag leukere dingen te doen dan na een half uur wachten ook nog een tijd te moeten bakkeleien over wettelijke rechten.
Hi Bokkiej,
Vervelend om te vernemen dat de garantie afhandeling enkele obstakels met zich mee heeft genomen. Ook is het fijn om te vernemen dat het probleem uiteindelijk is opgelost. Wij zullen ons uiterste best doen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Groet,
Nina.