Kamera Express

Aan de hand van een prijsopgave per mail een aanbod gehad voor de SONY KD49XF9005. Op dit aanbod ingegaan en per mail een IDEAL betalingsopdracht gehad. Na betaling en een bevestigingsmail gestuurd werd de TV dezelfde dag verzonden (track & trace ontvangen) en de dag erna rond 13:30 geleverd.

De mail communicatie en afhandelingen was perfect.

De tv werd afgeleverd op de afgesproken dag. De dag nadat de betaling was ontvangen. Het was in perfecte staat en op het afgesproken tijdstip (track en trace)

Na een 10 dagen zag ik dezelfde tv alleen in een aanbieding (€50 goedkoper) op de FOKA site zelf staan. Even gebeld naar de klantenservice om te vragen of ondanks de eerdere aankoop ik nog in aanmerking kom voor de aanbieding.

Werd niet moeilijk overgedaan en mijn rekening zal binnen 5 a 10 dagen worden gecrediteerd. (Op moment van schrijven nog niet ontvangen, maar dat ze totaal niet moeilijk deden heb ik er vertrouwen in dat het spoedig zal gebeuren)

Dus topservice.

Scorekaart voor Kamera Express