Megekko

Ze doen wat ze beloven, maar kunnen een gemaakte bestelling niet meer wijzigen of opsplitsen. Ik vind dit een beperking van hun systeem en niet klantvriendelijk.

Verzending was zoals ze beloofden op de website. Keurig verpakt.

Ik heb hier mijn complete nieuwe systeem besteld. Ik deed dit op zaterdag met het idee dat ik het maandagavond in elkaar zou kunnen zetten. Toen ik het bestelde dacht ik dat alles stond op "maandag bezorgd" Ik had echter geheugenreepjes over het hoofd gezien die kennelijk niet bij Megekko op voorraad waren en dus pas woensdag geleverd zouden kunnen worden. Ik vond dat jammer en heb gevraagd of ik de bestelde geheugenreepjes kon wisselen met reepjes die er wel op maandag konden zijn. Dit was niet mogelijk in "het systeem". Ook was het niet mogelijk om (tegen vergoeding van de extra verzendkosten) de hele zending (zonder geheugenreepjes) maandag te versturen en de rest woensdag. Mijn enige optie was alles afbestellen en dan binnen 3 werkdagen mijn geld terug krijgen. Gelukkig was het verzendadres nog wel aan te passen (ipv een Postnl lokatie mijn adres) verder ben ik vriendelijk en redelijk snel te woord gestaan en kwam de verzending keurig op de woensdag.

Scorekaart voor Megekko