Algemeentot de betaling loopt het gesmeerd. Maar o wee als er iets scheelt aan je product, dan geven ze niet thuis. Wees gewaarschuwd!
KlantenserviceNa betaling is alles anders. Toen bleek dat mijn nieuwe scanner Epson V550 vastloopt op scans boven de 300 dpi, vond ik geen gehoor bij Kamera -we misleiden- Express. Want volgens Kamera Express ligt dit aan de nieuwste besturingsupdate van Apple en daar kunnen zij niks aan doen. Maar op de website van Kamera -we misleiden- Express staat gewoon dat deze scanner compatible is met mijn besturingssysteem op de mac. Ze zijn ook niet van plan de info aan te passen op de website, zei de leidinggevende Bakker mij. Er wordt niet meegedacht in oplossingen. Ze schuiven probleem af , ik moet maar contact zoeken met Apple. Heb ik gedaan, die zegt dat info Kamera 0we misleiden- Express niet klopt. Je wordt van kastje naar de muur gestuurd. Feit blijft dat ik 10 dagen terug bij Kamera Express een dure scanner heb aangeschaft die niet goed werkt. Ik vraag mijn geld niet terug, ik wil een scanner die werkt. Maar ze laten me in de kou staan. Ze maken mijn probleem bovendien groter door voor te stellen de scanner bij hen achter te laten dan gaan ze er naar kijken, zonder mij een vervangende scanner mee te geven die wél boven 300 dpi kan scannen. Als ik de scanner achterlaat kan ik helemaal niks meer scannen (is een nog groter probleem). Maar ik moet niet zeuren want ik heb geen doos meer... Klantenservice zeer beneden de maat. Ik zou deze winkel afraden. De veelal positieve reacties die je over deze winkel leest, komen doordat je er iets voor terug krijgt als je je positief uitlaat.