Max ICT B.V.

Bestellen prima, maar klantenservice is niet wat ik het gewend ben. Voor mij een reden om hier niet weer te bestellen.

Levering was prima: op tijd en netjes verpakt

Ik heb een Multifunctional Laser printer gekocht maar deze print al enige tijd kleur niet goed. Klantenservice verwees me eerst door naar de fabrikant, maar daar zeiden ze dat er geen garantie meer op de printer zit terwijl dat wel zo is. Weer contact opgenomen met Max ICT en zij vonden dat ook vreemd dus gingen er achteraan. Toen draaiden ze ineens om en zeiden nu ook dat er inderdaad geen garantie meer op zat. Na hierover een vraag gesteld te hebben hebben ze toch weer contact opgenomen met de fabrikant en het zou voor 99% zeker aan de cartridges liggen en die zouden niet onder de garantie vallen. (Voor de duidelijkheid: we hebben het hier over de origineel meegeleverde toner cartridges). Voor ondersteuning een link gekregen naar een support pagina voor inktjet cartridges terwijl ik een laser printer heb. Net maar weer teruggemaild maar met een reactietijd van 2-3 weken schiet dat helaas niet op.

Beste eynickey,

Bedankt voor je review en feedback.

Zojuist vernomen van mijn collega, dat er per e-mail contact met je is gezocht om naar een passende oplossing te zoeken.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij deze graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops