AlgemeenAfgelopen weekend Canon M50 systeemcamera met Kitlens 15-45 gekocht bij Konijnenberg in de winkel. Erg blij mee! De camera is erg licht en compact + veel gebruiksgemak. Ik werd goed geholpen, professionele mensen en veel producten in de winkel die je fysiek kan zien en proberen. Dit stukje service was voor mij de reden naar den Ham te rijden (vanuit Enschede). Daarnaast werd ik geadviseerd even te wachten en eerst ontdekken wat ik precies mis bij de lens en wil met fotografie. Ik wilde een zoomlens erbij kopen (EOS-M 55-200 STM), maar waarschijnlijk komen er op korte termijn nog een aantal nieuwe Canon M lenzen op de markt en wacht ik toch nog even op hun advies. A.s. zaterdag eerst maar eens een basiscursus van Canon volgen en zelf wat 'klooien' en de camera en de app ontdekken! Daarnaast zou ik zeker aanraden je goed te laten voorlichten wat je zoekt en wil met je camera het is nou eenmaal beste een uitgave en er zijn altijd betere en mooiere camera's/ lenzen, maar je moet het ook kunnen bedienen en betalen. Kortom, verdiep je in wat je wil en laat je goed voorlichten.