Azerty

Altijd al zeer goede ervaringen gehad met Azerty. De service is goed, het aanbod is prima en er werken mensen met verstand van zaken waar je echt wat aan hebt.

De verzending leek helemaal super te gaan. Besteld en de volgende dag zou het worden bezorgd. Echter is de verzending was ronduit slecht afgelopen. De fout ligt in deze bij PostNL. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor een goede bezorging en is hierin niet geslaagd. Het pakket is zoek en dit is voor zowel Azerty als mijzelf erg vervelend. Azerty heeft mij een goede indruk gegeven door gelijk actie te ondernemen en contact op te nemen met PostNL voor een onderzoek. Tevens kijken ze naar mogelijkheden om mij als klant z.s.m. te helpen. Top!

Uitstekende klantenservice. De bezorgende instantie maakt er een rommeltje van en Azerty doet haar uiterste best invloed uit te oefenen bij het oplossen van de ontstane situatie. Belangrijk is dat de klantenservice snel en adequaat reageert en bovendien begrip toont voor de situatie.

Scorekaart voor Azerty