AlgemeenAzerty is voor mij eigenlijk altijd de go-to winkel geweest wanneer het aankomt op het aanschaffen van nieuwe hardware. Dankzij de competitieve prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice zal ik hier naar mijn verwachting ook nog lang trouwe klant blijven.
VerzendingBij een bestelling die ik plaatste, was de verwachte bezorgtijd 2-3 werkdagen. Echter zou ik alleen op de derde dag aanwezig zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Hierdoor besloot ik op de orderbevestiging te reageren, en na een kort heen-en-weer met emailen was mijn voorkeur voor de bezorging opgegeven. En zoals je mag verwachten, kwam het pakket ook daadwerkelijk op de derde dag. Dit lijkt misschien op een simpele vraag, maar het is toch fijn om te weten dat Azerty hier rekening mee houdt.
KlantenserviceDe klantenservice, die ik slechts één keer hoefde te contacteren (ik wilde een bezorgmoment als voorkeur opgeven), reageerde snel en behulpzaam op nette wijze. Toegegeven; mijn ervaring is dus gelimiteerd, maar in mijn geval was deze uitstekend.