Paradigit

Komt afspraken niet niet na en geeft verkeerde informatie via de website.
Product zou op voorraad zijn, wat dus niet zo is, toen zou het op dinsdag verstuurd worden, inmiddels donderdag en de winkel gefet wel aan dat het product in huis is, maar weten niet wanneer het bezorgd gaat worden. Eerst zou dit dinsdag zijn, toen woensdag. Inmiddels is het nu donderdag en het product is nog niet verstuurd.

Ondanks dat ik nu 2 maal gebeld heb, heb ik mijn product nog steeds niet in huis. Tot 2 keer toe geven ze aan dat het product die dag verstuurd zou worden, maar tot op heden is dit niet gedaan. Enhelaas ziet het er ook niet naar uit dat dit deze week nog gaat gebeuren.

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat uw bestelling niet geleverd is. Wij beloven bestellingen de volgende dag te leveren. Alleen is het ons niet gelukt om de belofte na te komen. De levering is helaas door de leverancier uitgesteld. Toch hopen wij in het vervolg u de juiste informatie verstrekken.

Wij nemen uw klacht heel serieus en willen u dan ook vragen om uw gegevens door te zetten via de e-mail. Uw gegevens zoals een ordernummer kunt u doorsturen naar service@paradigit.nl t.a.v. de klachtenafhandeling.

Reina
Paradigit Webcare