ALTERNATE.nl

Alternate customer service totaal onbehulpzaam. Doet moeilijk waar het makkelijk kan.
Verzending gaat prima en op tijd.

*Direct contact opgenomen met fabrikant (logitech) en het probleem was in 10 minuten gratis verholpen.

Had een kapotte toets op mijn toetsenbord en had een vervangende toets nodig. Een veel voorkomend probleem met dit type toetsenbord (G413). Na een mail wordt er gevraagd om het toetsenbord op te sturen. Het probleem was overduidelijk in de foto en uitleg.

Ze konden me niet helpen omdat het toetsenbord "niet schoon" was. Met een foto van "stof tussen de toetsen" als bewijs.
Had ik alle toetsen er af moeten trekken om hem schoon te maken? Dat wilde ik juist niet doen omdat die toetsen zo zwak zijn dat ze afbreken. (Zie de reviews).

Had me dan gewoon een vervanging's toets toegestuurd, dan had ik hem er zelf wel opgeduwd. Een paar gram in de briefpost i.p.v heen en weer in de pakketpost. Dat had iedereen een hoop geld en moeite bespaart.

Hi Swahhillie,

Wij ontvangen graag je klantnummer of ordernummer in een privé bericht zodat we met je mee kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen hierin.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl