AlgemeenNa het bestellen van een mobiele telefoon via de webshop, kreeg ik een bevestiging van de bestelling en daarna bleef het stil. Levertijd telefoon stond op 2 to 3 werkdagen.
Na 3 werkdagen gebeld en het bleek dat GLS al 2x langs was geweest. Niks te zien via mijn slimme deurbel en/of beveiligingscamera.
Opgelost door bestelling (via GLS) te annuleren en zelf de telefoon bij een vestiging op te halen (met excuses voor het ongemak van de servicedesk medewerker). Prima oplossing wat mij betreft!
GLS zou meerdere keren aan de deur geweest zijn. Op de dagen dat ze beweren langs te zijn geweest was ik gewoon thuis. Ik heb geen deurbel gehoord en heb bovendien niks kunnen terugvinden via de beelden van mijn slimme deurbel en/of beveiliginscamera die beide naar behoren functioneren. Bovendien trof ik ook geen briefje aan dat ze me gemist hadden. Slechte ervaring (dankzij GLS) dus!
KlantenserviceNadat ik na de beloofde levertijd niets had gehoord of gezien heb ik gebeld met de klantenservice. Daar ben ik keurig te woord gestaan door een vriendelijke medewerker. De aangeboden oplossing om het bestelde product zelf op te halen vond ik prima. Toen ik bij de vestiging aankwam lag het product al klaar bij de servicebalie en mocht ik het meteen meenemen.