Coolblue.nl

De Coolblue webshop was heel overzichtelijk en ik kon heel makkelijk mijn bestelling plaatsen. Alle nodige informatie was goed te vinden. Er zat echter wel een klein foutje in de specificaties van een van de producten die ik wilde bestellen, maar iemand van de klantenservice gaf aan dat die info direct van de fabrikant komt. Iig kan het worden aangepast. :)

Ik maakte 's ochtends een bestelling voor een microfoon en audio interface en dezelfde dag kwam het aan (natuurlijk tegen een kleine extra betaling). Echt geweldig snel en in goede staat!

Ik had dus contact opgenomen met de klantenservice over de specificaties van een van mijn producten (de Audio Technica AT2035). Ondanks dat ze mijn vraag over de specificaties niet met 100% zekerheid kon beantwoorden, heeft ze me heel vriendelijk en goed te woord gestaan. Uiteindelijk klopt alles nu wel (ja, er zit een schroefdraadadapter bij de microfoon), dus ik ben helemaal tevreden!

Scorekaart voor Coolblue.nl