Azerty

Goedendag,

Wat enorm vervelend dat u problemen ondervond met de nieuwe computeronderdelen welke u zelf heeft geassembleerd.
Volgens onze gegevens hebben wij meermaals en uitvoerig via de mail geprobeerd het probleem op afstand te lossen, helaas zonder succes.
Gezien de oorzaak van het probleem niet op afstand achterhaald kon worden is verzocht de onderdelen te retourneren voor service.

Uit het onderzoek van de serviceafdeling is geconstateerd dat het moederbord fysieke schade bevat, fysieke schade valt helaas niet onder garantie
De werkplaatsuren voor de test van de geretourneerde onderdelen zijn uit service niet doorberekend.
In plaats van het moederbord ongerepareerd naar u te retourneren hebben wij deze uit service aangeboden bij MSI, in sommige gevallen berekent MSI kosten voor het vervangen van de socket. Wij hebben hiervoor op voorhand van u een akkoord gevraagd.

Het moederbord is reeds bij MSI aangemeld en er is een akkoord voor vervanging, de kosten worden door Azerty en MSI gedragen, daarnaast worden er geen kosten berekend om uw hardware weer terug te plaatsen op het nieuwe moederbord.
Wij betreuren het ten zeerste dat de door ons geleverde service (werkplaatsuren, kosten reparatie en oplossingsgerichtheid) niet als positief wordt ervaren.

Gelukkig is door het telefoongesprek van zojuist het één en ander verduidelijkt en is er wederzijds begrip voor de situatie, uw excuses zijn aanvaard en wij zullen er alles aan doen binnen enkele dagen een goed werkende configuratie bij u te bezorgen.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty