AlgemeenDeze keer een WD externe USB3 harddisk besteld. Juist omdat ik veel vaker bij Azerty m'n spullen koop en daar altijd goede ervaringen mee heb gehad ook nu weer voor Azerty gekozen.
Met erg veel artikelen is Azerty wel in de bovenste regionen te vinden in de Pricewatch, dus zijn ze vaak de goedkopere webshop voor dat onderdeel.
Prima verpakt, misschien was de doos erom heen wat aan de grote kant maar was wel erg goed opgevuld met luchtkussentjes tegen vallen, schokken, butsen en schade in het algemeen.
De ext.hdd. kwam netjes de volgende dag binnen en mooi op tijd ook nog, plus dat Azerty de statusupdates doorgeeft met tracktrace code van PostNL en dergelijke. Erg handig om je pakketje in ontvangst te kunnen nemen.
Na zoveel jaar klant te zijn bij Azerty heb ik nog maar sporadisch van de klantenservice gebruik gemaakt. Maar die enkele keer dat ik daar dan gebruik van heb moeten maken heeft wel een hele goede indruk achter gelaten, ik werd snel, vakkundig en behulpzaam te woord gestaan.
Ik heb geen enkele reden aan te nemen dat de klantenservice ineens erg veel slechter geworden zou zijn, ik geef daarom de klantenservice een goede evaluatie.