Paradigit

Waardeloze service!
Ik heb hier anderhalf jaar geleden een nieuwe ASUS laptop gekocht, inclusief 3 jaar "Zorgeloos Genieten Deluxe" garantie. De totale prijs was ruim 1100 euro. Binnen anderhalf jaar begaf de laptop accu het, ondanks dat ik op advies steeds bij 20% acculading opgeladen had.

In de winkel gaf men aan dat de accu slechts een jaar garantie heeft en dat de Zorgeloos Genieten Deluxe garantie dit alleen dekt als het valschade zou zijn.
De centrale klantenservice kon in een mailwisseling ook niets betekenen, behalve het advies zelf een accu te bestellen bij Replacedirect. Dat heb ik uiteindelijk gedaan, maar nu blijkt dat de laptop erg moeilijk te openen is met mini torx schroefjes. Ik ben langs de winkel gegaan voor hulp, waar ik de situatie heb uitgelegd. Ze wilden 'm echter alleen voor 40 euro plaatsen. Belachelijk! Ik raad eenieder aan een nieuwe laptop elders te kopen.

De klantenservice heeft niet voldaan aan de verwachtingen bij een 36 maanden "Zorgeloos Genieten Deluxe" garantiepakket. Bovendien vind ik het onbegrijpelijk dat ze in de winkel niet bereid zijn je als toch al gedupeerde klant te helpen (zie boven) en nog extra geld uit de zak proberen te kloppen. Erg jammer, ik heb mijn laptop juist in een fysieke winkel gekocht met de hoop dat ik daar terecht zou kunnen voor service.

Beste Bart,

Bedankt voor het schrijven van uw review op Tweakers. U heeft dezelfde review ook op Trustpilot geplaatst en daar hebben wij ook een reactie achtergelaten.
Het spijt ons dat de afhandeling van uw reparatie niet naar wens is verlopen. Normale slijtage valt niet onder de verzekering, voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met Actua. Zij kunnen u meer informatie verstrekken over de verzekering. U kunt Actua bereiken via: 010 - 4477100

Reina
Paradigit Klantenservice