AlgemeenMijn eerste bestelling bij plasmavisie gedaan, vanwege het feit dat de site positief beoordeeld word en ik ervanuit ging dat ze me het type nummer zouden leveren dat ik op hun website gekozen heb. ( ik kom hier op terug bij klantenservice )
Het gaat om de Samsung tv EU43NU7190. (92)
Ik moet zeggen dat ik erg blij met het toestel ben omdat de meeste tv’s met een IPS paneel worden geleverd.
Deze tv word geleverd met een VA paneel wat voor mij belangrijk is omdat ik overdag nooit de tv aan heb.
Op een maandag besteld en keurig netjes dinsdag geleverd.
KlantenserviceAl met al een prettige ervaring tot dat de tv in de woonkamer werd geleverd.
Het viel me meteen op dat op de doos een andere type nummer stond dan dat ik besteld had, namelijk EU43NU71(92).
Terwijl op hun website, op mijn order bevestiging en factuur toch echt EU43NU7190 staat.
Ik hier een mail achter aangestuurd omdat ik dit niet correct vind aangezien ze ook adverteren dat ze 100% betrouwbaar zijn... juist ja...
Vond het ook extra flauw aangezien ik de 92 ook elders een aantal tientjes goedkoper kon kopen.
Reactie van hun mail was dat het met de distributeur te maken had en dat het geen gevolgen had voor de functie van de tv.
Allemaal prima en wel, maar lever waar voor je adverteert.
Immers laat je me type nummer ook weten dat het van een Nederlandse distributeur komt, wat je dus niet leverd. (100% betrouwbaar)
Mocht je waarde hechten dat je het exacte type nummer krijgt dat je besteld, dan ben je in ieder gewaarschuwd.
Beste, hartelijk dank voor uw review. Het klopt dat er af en toe een ander nummer op kan staan. dit heeft te maken met verschillende leveranciers. wij gaan uit van de typenummers op de Samsung website. Het betreft exact dezelfde tv met soms een andere distribiteurscode. Dit komt ook bij vele andere concurrenten voor. Wij hebben dit tegenover de andere aanbieders juist wel op onze website staan. Dit kunt u terug vinden op de klantenservice pagina. Een voordeel is ook nog dat wij 3 jaar garantie geven i.p.v. de standaard 2 jaar. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tv.
Het Plasmavisie support team