Coolblue.nl

Nikon D500 met 16-80VR kit was recent fors afgeprijsd bij MM maar niet in voorraad (of gelijk uitverkocht). Coolblue bleek dezelfde aanbieding te hebben én in voorraad dus gelijk besteld. Helaas bleek bij aankomst de zoomlens gedecenteerd, beeldkwaliteit niet acceptabel in deze prijsklasse. Coolblue wilde alleen "repareren" (werkt zelden bij dit soort problemen) of koop annuleren en geld terug, omruilen van de lens of de hele D500 kit was geen optie. Er zat voor mij dus niets anders op dan de aankoop annuleren. Als ik een ander exemplaar van dezelfde set wilde moest ik opnieuw bestellen en vele honderden euro's bijbetalen want de aanbieding was niet meer geldig.

Hoewel de afhandeling van alles snel en efficiënt was laat dit voor mij een slechte nasmaak achter. De betere fotozaken geven een klant doorgaans de mogelijkheid om een keer om te ruilen voor een ander exemplaar bij duidelijke lensproblemen. Erg jammer want prachtige camera en de zoomlens lijkt ook prima - in het deel van het beeld dat wél in orde was ;(

snelle levering met duidelijke berichtgeving over de verzending

netjes geholpen en snel geld terug na retournering van aankoop, maar uiteindelijk voor mij een onbevredigende oplossing

Scorekaart voor Coolblue.nl