Kamera Express

TV gekocht omdat KameraExpress/FOKA een goede aanbieding had waar ik achter kwam door een topic hier op Tweakers.
Op mails wordt zeer snel gereageerd (regelmatig binnen 5 minuten), super van de klantenservice!
Het betaalproces met een betaallinkje vind ik minder geruststellend, maar dit zal te maken hebben met de speciale aanbieding. Fijner zou ik het vinden als 'speciale prijzen' gewoon als normale prijs op de webshop worden weergegeven.
Product gekocht met 5 jaar garantie, maar daarvoor dient wel een review geschreven te worden over FOKA/KameraExpress. Dat het schrijven van een review niet wordt gemeld tot na de bestelling en gepresenteerd als 'je krijgt 5 jaar garantie' is minder. Maargoed, 5 jaar garantie is wel weer mooi en dat in combinatie met een zeer scherpe prijs en (tot nu toe in ieder geval) zeer goede service.

Verzending verliep via Thijse koeriersdienst. Netjes dezelfde avond van de bestelling gebeld om een bezorgmoment in te plannen. Mailtje en smsje de avond tevoren met indicatie van de bezorgtijd. Verder is de TV netjes bezorgd tot in mijn huiskamer. Al met al prima bezorging.

Zeer snelle reactie via de mail, vaak binnen 5 minuten antwoord.

Scorekaart voor Kamera Express