AlgemeenIk bestel al jaren online. De scores waren prima, maar wat ik bij Doublepoint heb meegemaakt heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Ik schrijf nooit reviews maar voel mij verplicht dit te doen.
De bestelling ging prima. Het was niet op voorraad, een iets langere levertijd stond er. Na de bevestiging 2 dagen gewacht maar geen mail met info over levering. Contact met medewerker 1 via de telefoon. Het gaat langer duren, maar 14 januari komt het daarna. Daarna verpakken en verzenden. Of ik daar op wilde wachten, akkoord. Ik wilde graag de Jamo S803. Op de 17e zelf weer gaan bellen; oei het ging toch langer duren. Maar het zou echt de 23e binnen komen.
Ondertussen viel het mij op dat afhankelijk van het device er de ene keer stond binnen 1-2 werkdagen leveren of 10 dagen of meer. Ook de prijzen fluctueren sterk.
De 25e maar weer gaan bellen. Ai, er bleek een EU productieprobleem te zijn! Kan gebeuren maar bel daar dan zelf even voor! Die irritatie heb ik uitgesproken en dat begrepen ze ook. Ze weten dat dit een verbeterpunt is en zijn er mee bezig. Contact over naar medewerker 2. Die leek het allemaal iets meer te interesseren. Ik zou gaan switchen naar de C93. Ik ben 85 euro gaan bijbetalen en Doublepoint een stuk. Dat is natuurlijk netjes.
Divers contact via de e-mail afgelopen maandag en het was op voorraad bij de leverancier en zou deze week binnen komen 5-6-7 feb. Het zou zeker vrijdag op de post gaan.
Ik vrijdag nog contact gehad met medewerker 1. Ik zou tegen 00:00 een DHL code krijgen en het pakket zaterdag binnen. Je raadt het al, geen pakket.
Het meest storende is dat ik elke keer zelf initiatief moet nemen. Hoe lastig is het een backorder te monitoren? Maar vooral meerdere malen valse beloftes maar er komt niks. Ondertussen hebben ze nog meer geld van mij op de rekening staan.
Ik ben het zat ondertussen en ga deze week handelen. Ik hoop vooral iemand te kunnen spreken om uit te leggen hoe erg dit is.
ik heb nog altijd niets ontvangen. Zelfs toezeggen tot aan DHL code maar niets ontvangen.
KlantenserviceMoet er elke keer zelf achteraan. Beloftes worden niet nagekomen. Ik ben bijna 1.5 maand verder en geen speakers!
Medewerker 1 belooft van alles maar komt dit niet na (bevestigingen etc.)