Max ICT B.V.

Product besteld en weergaloos snel (en goed verpakt) geleverd. Heb het nog niet opengemaakt omdat ik niet 100% zeker weet of dit de beste oplossing voor mijn beamerprobleem is.

Verzending meer dan uitstekend verpakt met luchtkussens, ook al niks te klagen.

Ik heb een product besteld waarvan ik nog niet zeker wist of dit voor mij de beste oplossing was. En dat blijkt dan ook niet zo te zijn en ik wil het product retourneren conform de wet koop op afstand. En die is niet goed geïmplementeerd. Ik moet toch een reden opgeven - wat niet hoeft - en ik krijg alleen een bericht dat mijn aanvraag ontvangen is maar nog beoordeeld wordt. Maar goed, dat is echt het enige wat ik te zeuren heb. Na mijn eerdere ervaringen met MaxICT komt dit gewoon goed, daar heb ik 100% vertrouwen in. Oftewel: Gewoon een aanrader als webshop.

Beste Houtenklaas,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het door jouw bestelde product snel en goed geleverd is.

Voor de status van je retour kan je ons bereiken per e-mail en telefoon.

Mochten we in de toekomst weer wat kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops