Kamera Express

Inmiddels 2 jaar gepassioneerd door fotografie, inmiddels al de enige kennis opgedaan. Al tijden leek Kamera Express mij dé winkel om dingen aan te schaffen, of alleen voor advies even langs te gaan, helaas kwam het er door de drukte niet eerder van, helemaal omdat ik ook in zo’n uithoek woon. Vandaag was het dan eindelijk zover, ik had tijd om er langs te gaan en ik was er in de buurt. Fijn om te ervaren dat al het personeel van Kamera Express hier ook verstand van fotografie heeft en weet waar ze over praten. Erg fijn dat ook wanneer ze toevallig iets net niet weten, (wat natuurlijk volkomen logisch is, je kunt nooit alles weten,, ze dit even navragen aan een collega, dit heb ik liever dan dat ze iets uit hun duim zuigen, hetgeen wat een andere bekende elektronicaketen wel doet. Het personeel heeft verstand van zaken, mooi dat ze hun kennis met enthousiasme en passie overbrengen. Ik ben zeer goed geholpen door Michel, tot over 3 weken als ik m’n loon heb.

Scorekaart voor Kamera Express