AlgemeenBestelling plaatsen bij een outlet artikel is makkelijk maar het is moeilijk te vinden wat outlet inhoudt bij kameraexpress.
Verzendingverzending was goed en optijd met trac and trace
Klantenserviceklanten service is echt 3 keer niks. bellen naar de klantenservice lijn moet je eerst naar een automatich bericht luisteren en daarna 15 minuten in de wacht staan voordat er iemand opneemt die vervolgens wat vragen stelt zoals wanneer heeft u het product gekocht, als je dan antwoord 2 weken geleden krijg je vervolgens de vraag of het probleem zich al langer dan een maand voordoet..... daarna zegt dat ze helemaal niks voor je kunnen doen en dat ze dan maar naar een winkel moet gaan omdat daar wel een specialist aanwezig is. (de camera van mijn drone doet het niet goed). naar de winkel gegaan dan maar en vervolgens moet mijn drone gerepareert worden wat 6 weken gaat duren. de drone kost je 800 euro en dan krijg je voor een reparatie van 6 weken niet eens een nieuwe batterij of iets als goedmakertje. een kopje koffie kon er niet eens vanaf. hele slechte ervaring ik ga er sowieso nooit meer iets kopen.