AlgemeenNet zoals de meeste webshops bestelproces doorlopen en je kan betalen met de gewoonlijke betaal methodes.
VerzendingTelefoon snel binnen, simkaart na 2 weken nog niet maar aboi is alwel ingegaan.
Update 12-2 na contact met klantenservice begrepen dat er een aantal dingen fout gegaan zijn maar dan toch slecht vanwege geen communicatie
Zeer lange wachtrijden, meerdere keren de klantenservice gesproken en al diversen beloftes gehad waarvan er geeneen is waargemaakt. Bestelling loopt al 2 weken, telefoon na 2 dagen in huis maar simkaart tot op heden nog niet binnen. Niemand kan vertellen of nummerbehoud goedgekeurd is of niet en ondertussen loopt het abo al bijna 2 weken. Wel raar dat je dus alwel abo kosten moet betalen terwijl je nog niet eens een simkaart hebt.
Update 12-2 Na plaatsen review heeft de klanten service contact met mij opgenomen en zolas het er nu uitziet wordt alles zeer netjes afgehandeld.
Mede dankzij de goede opstelling van de medewerker zal ik vogende keer belsimpel zeker weer overwegen.