Doublepoint

Tijdens de verjaardag van Mediamarkt een center speaker op het oog gehad. Deze was bij de MM uitverkocht. Bij Doublepoint terecht gekomen waar deze nog wel op voorraad was. Zelfs de prijs werd voor me aangepast. Dus ik tevreden en afwachten totdat ik hem de volgende dag mocht ontvangen.

Helaas, geen track and trace en ook geen andere communicatie. De volgende dag zelf maar contact opgenomen waarbij er doodleuk verteld werd dat ze door drukte het pakket niet verzonden hadden. Als je op je website zet dat je je onderscheid door service en snelle levering ((vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis) ik had de bestelling op 11:00 geplaatst)) mag je daar dan ook vanuit gaan.

Order geannuleerd omdat ik hem ergens anders wel dezelfde dag kon krijgen. Het geld zou binnen een week teruggestort worden echter mochten ze er wettelijk 2 weken over doen. 2 weken later echter nog steeds geen geld, dus maar weer erachter aan.

Nu wachten totdat ze het eindelijk gaan over maken. Doublepoint voor mij dus nooit weer.

Update, kort na mijn review werd ik gebeld door Maarten van Doublepoint. Deze heeft mij tekst en uitleg gegeven en zijn excuses aangeboden. Zulke acties kan ik zelf erg waarderen. Om die reden dan ook de beoordeling aangepast.

Scorekaart voor Doublepoint