AlgemeenBestelling plaatsen gaat makkelijk. Afrekenen gaat ook gemakkelijk. Je kunt status order makkelijk nakijken in My Azerty.
VerzendingHet wordt netjes verzonden in nette doos met voldoende bescherming. Alleen levertijden duren in de 3 keer dat ik heb besteld langer dan beloofd.
1e Bestelling levering na 2 dagen
2e Bestelling was niet alles op voorraad. Levertijd duurde dubbel zo lang. En dat was dan ook nog dankzij het omruilen van een artikel wat een levertijd had van 2-3 dagen maar ineens 10+ dagen na bestelling.
3e Bestelling rond het middaguur gedaan dus ruim voor 23:00 artikelen waren op voorraad maar zijn uiteindelijk niet verstuurd.
Klantenservice reageert op zich snel. Dacht bij de 2e bestelling mee met een eventueel vervangend product ivm levertijd maar pas nadat ik had aangegeven dat ik wilde annuleren of een vervangend product wilde. (product was iets duurder dus bijbetaling was nodig).
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen