Max ICT B.V.

Scanner besteld, zonder al te veel problemen. Alleen was de optie om in te loggen met de username ineens verdwenen.

Op de afgesproken dag geleverd. Rechtstreeks vanuit de fabrikant lijkt het op.

De scanner heeft geen netwerkaansluiting, waardoor de pc dus aan moet staan. Gevalletje Wet Koop op Afstand, zou je denken,maar nee. Het is besteld via een zakelijk account dus mag ik het terugsturen tegen een restocking fee van 30%.... Snel 70 euro verdient dan. Letterlijk alleen de doos open gemaakt is al reden voor 30% restocking fee.

Geen enkele vorm van meedenken of begrip. Bljkbaar MOET je hier gewoon 2 accounts maken om iets gedaan te krijgen. Maar reken er maar niet op dat ik dat ga doen.... Ik kom hier niet meer terug. Hopelijk andere Tweakers ook niet als ze iets om aftersales geven.

Beste Paultje3181,

Bedankt voor je feedback.

We hebben voor zakelijk bestellingen inderdaad andere voorwaarden voor retouraanvragen. Deze kun je terug vinden op onze website onder "klantenservice". Indien een product geopend is treed er een waardevermindering op omdat het product niet meer als nieuw verkocht kan worden. Deze waardevermindering wordt meegerekend samen met de administratie en handelingskosten welke tezamen de restockkosten bepaald.

Natuurlijk nemen je feedback mee in ons verbetertraject.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops