AlgemeenWilde een nieuwe moederbord retourneren en omruilen voor een andere mobo vanwege geheugen compatibiliteit en features die ik achteraf prefereerde van een ander merk.
Kwam er een service medewerker en het eerste opmerking die hij maakte was; moederbord mist een capacitor! (dit terwijl er op dat plek nooit een capacitor zat..) bevooroordeling lag klaar bij hun servicedesk.
uiteindelijk werd het retour geweigerd vanwege een kras wat nauwlijks zichtbaar is op de rand bij 1 van de GPU sloten.
Dubieuze praktijken, wordt letterlijk een excuus gezocht om het product niet retour te nemen. De doos was overigens niet eens gesealed en ik ben zo dom geweest om dit niet vooraf te controleren.
Ik had geduld moeten hebben en het product bij een vertrouwde webshop moeten bestellen.
Nooit meer informatique.
Geachte heer Kameha,
We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw retour. In deze konden we echter niet meer voor u betekenen. Naast het PCI-Express slot zat een zodanige kras dat de koper laag van het PCB zichtbaar was. Dit kan o.a. voor garantieproblemen zorgen bij de fabrikant.
De meeste merken moederborden worden in een kartonnen niet verzegelde doos geleverd. Zo ook dit merk moederbord.
Nogmaals onze excuses hiervoor.
Mvg, Informatique Klantenservice