AlgemeenHet bestel en betaalproces functioneerde slecht. Na dat het product was bestelt en betaald was er geen enkele bevestiging. Geen bevestiging per e-mail en er stond in het account ook niet dat er een product was bestelt. Na een uur de klantenservice gebeld en die vertelde dat het regelmatig voorkomt dat het pas na 2 uurtje word bevestigt. Hier stond niets over vermeld op hun website. Kortom geen goed bestel- en betaalgemak maar wel ergernis, extra tijd en kost weer beltegoed. Zeer slecht en amateuristisch dus. Ook jammer dat ze het niet oplossen want het speelt al een behoorlijke tijd.
VerzendingVoor dat ik bestelde heb ik gebeld met de klantenservice. Dit om te vragen als ik om 13:00 uur bestel mijn bestelling ook echt morgen word geleverd voor de verjaardag van mijn vriendin. Het antwoord was JA!
In de de avond kwam een bericht dat de bestelling pas overmorgen word geleverd. De verantwoording werd afgeschoven op Post.nl . Het is erg laks om de leveringsbelofte die ze maken niet waar te maken en Post.nl de schuld te geven. Ik heb als klant namelijk niets met Post.nl te maken maar alleen met de verkoper Coolblue!!!
De klantenservice heeft onjuiste informatie verstrekt. Verder heb ik geen enkel excuus ontvangen voor hun haperende betaalsysteem en voor een dag te laat leveren van mijn bestelling. Hierdoor stond ik met lege handen op de verjaardag van mijn vriendin. Mijn hele bestelproces was een bron van ergernis en ik heb daar niet eens een simpel excuus voor gekregen.