Max ICT B.V.

Paar weken geleden een TV gekocht bij MaxICT. Vanwege de optie om in 3 keer te kunnen betalen en het feit dat de TV ongeveer 100 euro goedkoper was bij MaxICT vergeleken bij andere webshops, de keus gemaakt voor deze webshop.

De levertijd was 2-4 weken, en na 2 weken hebben we de TV ontvangen. Helaas was de tv bij ontvangst kapot. Er zaten 3 grote deuken bovenin de tv, alsof er iets opgevallen was. Het glas was helemaal kapot en de doos had ook deuken erin.

Nadat we erachter kwamen dat er 3 deuken in het scherm zaten, meteen contact opgenomen met de klantenservice. Aan de telefoon gemeld wat er aan de hand was en werd netjes opgepakt. Na een mail gestuurd te hebben met de foto's kregen we de dag erna bericht dat er een nieuwe tv voor ons is besteld en dat de kapotte tv 2 dagen na levering weer wordt meegenomen door postnl.

Helaas dat de tv kapot is geleverd, maar ik denk niet dat het aan MaxICT ligt, de afhandeling is erg degelijk en fatsoenlijk verlopen. Nu wachten op de nieuwe!

Beste amexxes,

Onze excuses dat de TV niet in juiste staat bij je is geleverd. Fijn om te horen dat je reeds contact hebt gehad met de klantenservice en dat er een passende oplossing is gevonden. :-)

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops