MediaMarkt

Op 22-01-2019 de Samsung UE43NU7120 tv besteld bij Mediamarkt online.
Bij het openmaken van de tv blijkt de DVB-S2 tuner niet aanwezig te zijn, terwijl dit wel vermeld wordt op de mediamarkt website.
Hierover gebeld en aangegeven dat ik de tv graag wil omruilen tegen een gelijkwaardig model met DVB-S2 tuner.
De klantenservice medewerker zet mijn vraag in het systeem, en een dag later is deze foutieve specificatie van de website verwijderd.
1.5 week later na twee keren bellen en het sturen van een reminder wordt mij door de klantenservice aangegeven dat ik de tv niet kan omruilen tegen welk model dan ook, niet online, maar ook niet in de vestiging. Zelf de tv terugbrengen mag ook niet. Het enige wat aangeboden wordt is dat de tv wordt opgehaald op een doordeweekse dag op een moment dat de vervoerder het schikt. wanneer ik aan geef dat ik ma t/m vrijdag aan het werk ben en niet thuis wil blijven om een fout van mediamarkt op te lossen wordt daar zeer verbaasd op gereageerd. Ook wanneer ik voorstel om de tv in het weekend rond etenstijd te laten ophalen, blijkt ook dat niet mogelijk te zijn.

Er is niet geleverd wat er besteld is. Product voldoet niet aan door Mediamarkt opgegeven specificaties.

De klantenservice van mediamarkt gaat jou echt niet helpen. Ze werken volgens een protocol ter gunste van Mediamarkt. Past jou vraag of opmerking niet in dit protocol dan heb je gewoon pech.
Mediamarkt komt voor mij dus ook over als een zeer onprofessionele organisatie die het moeilijk vind om haar klanten bij zich te houden.

Scorekaart voor MediaMarkt