AlgemeenBestelling plaatsen verliep vlekkeloos. Op de site werd aangegeven dat de iPhone de volgende dag zou worden bezorgd. Echter, uiteindelijk bleek dat wegens een storing bij Vodafone het nog 3/4 dagen zou duren. Nog voordat toestel was verzonden wilde ik switchen naar een ander toestel. Dat bleek echter niet mogelijk. Moest het toestel in de winkel ophalen en direct weer retourneren. Nu is het wachten op een nieuwe order. Dit duurt nu al een paar dagen. Erg omslachtige procedures dus!! Ik wacht af maar begin mijn geduld te verliezen.
EDIT: Na het plaatsen van deze review werd er binnen een uur contact met mij opgenomen en is het juiste toestel toch verstuurd. Wel jammer dat een slechte review blijkbaar nodig is om die lui tot actie te bewegen. Evengoed nu wel een tevreden klant, derhalve algemene beoordeling van "waardeloos" naar "voldoende".
Uiteindelijk dus verzonden (zie hierboven). Niets op aan te merken.
KlantenserviceTelefonische klantenservice kent dramatische wachttijden (steevast 20+ minuten) en heb niet echt het idee dat ze daadwerkelijk iets kunnen betekenen.