AlgemeenIk zou niet weten wat ik over Azerty moet schrijven, want alles aan deze winkel, zowel de webshop als de winkel waar ik mijn spullen afhaal is PERFECT! De service is uitmuntend, mensen die weten waar ze het over hebben en denken met je mee en komen met degelijke oplossingen. Ik koop al mijn pc spullen ALLEEN bij Azerty. Ik zocht laatst nog een standaard intel processfan en kreeg die gratis mee als service, top.
Vorig jaar bij het uitnemen van mijn core i5 prcessor de pinnetjes verbogen. Azerty heeft het voor mij gerepareerd voor €15 (dat lijken wel voor oorlogse prijzen). Omdat de prijzen zeer concurrend zijn hoef ik niet meer te zoeken op de laagste prijs. Terecht is Azerty de beste webshop van Nederland. Houden zo!
Ik schrijf deze review om andere klanten te helpen zodat ze weten dat er eerlijke webwinkel voor pc onderdelen is.
zoals beloofd op de website krijg je bij tijdige bestelling je spullen de volgende dag
Klantenserviceomdat zij zo een goede klantenservice hebben moet je soms even wachten, maar dat loont de moeite