Belsimpel

Website heel duidelijk, goede filters, makkelijk zoeken. Het plaatsen van een bestelling gaat heel snel.

In juni 2012 voor het eerst had ik een toestel met abonnement, online besteld. Toen ging het ook al heel makkelijk, snel en heel duidelijk. Daarna had ik nog een aantal keren online bestelling geplaatst van weer een toestel met abonnement tot een paar kleine dingen.

Het toppunt was op 23 januari 2019.
Om 23:28 had ik een bestelling geplaatst, en meteen daarna een mailbevestiging gekregen.
Om 23:29 had ik een mailbevestiging ontvangen dat de betaling gelukt was. Dat was 1 minuut voor de "online" sluitingstijd. Ik had niet verwacht dat de bestelling op die dag nog verwerkt zou worden.
En toch om 23:34 kreeg ik een mail dat het pakketje onderweg was!!!

Deze laatste "super" ervaring is het een review waard!!

Zoals beloofd was het pakketje de volgende dag binnen en kon ik het bij een PostNL afhaalpunt afhalen. Ik kreeg netjes een mail dat het pakketje al onderweg was naar het afhaalpunt.

Klein verbeterpunt over het inpakken van de zending. Van de laatste drie bestellingen, lag het bestelde artikel onderaan in een doos, met daarboven verpakkingsmateriaal (soort van plastic bubbels). Ik zou liever zien dat het bestelde artikel "tussen" het verpakkingsmateriaal wordt gelegd in de doos.

Met de online klantenservice heb ik weinig ervaring. Wel was ik bij een winkel in Den Haag geweest voor een nieuw toestel met abonnement voor mijn dochter. Daar werd ik vakkundig geholpen en een eerlijk advies gekregen.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops