Coolblue.nl

Afgelopen Donderdag kreeg ik een berichtje dat mijn koelkast tussen 09:38 - 10:38 uur geleverd zou worden. Ik netjes wachten maar er kwam maar geen bezorger.

12:00 uur heb ik contact gezocht met de klantenservice. Telkens kreeg ik hetzelfde te horen. Meneer, ze zijn echt om de hoek. Ze kunnen binnen 30 min uiterlijk bij u zijn.
13:15 weer gebeld dat ik dit niet zo netjes vind. En uiteraard weer de vraag: Waar blijven ze? Sorry meneer, ze zijn er echt bijna. Blijft u maar thuis want het kan echt niet lang meer duren.
14:30 uur weer gebeld. Meneer, ze hebben net een klapband gehad maar die is weer gerepareerd. Ze komen nu als eerste naar u toe.
16:00 uur weer gebeld. Meneer, ik zie in het systeem dat ze in uw buurt rijden. U heeft als het goed is zojuist een sms ontvangen waarin de levertijd wordt aangegeven.
16:30 uur weer gebeld. Ja meneer, ze zullen vandaag niet meer komen zie ik in het systeem. Maar als u niet tevreden bent (wat ze aan m'n stem konden horen) dan kunnen wij de bestelling ook annuleren.

PARDON?!?!

Wat er afgelopen donderdag nog meer is gebeurd is te lang om op te schrijven. De gehele dag ben ik in de maling genomen door jullie.
De chauffeur heeft mij eind van de middag gebeld, en liet 1x de telefoon overgaan. Daarna heeft hij mijn nummer geblokkeerd.

S'morgen heb ik mijn oude koelkast naar buiten getild (vanaf 1 hoog) om de chauffeur zijn werk iets makkelijker te maken. Pas zaterdag kon de koelkast ineens geleverd worden.
Ik dus weer eind van de dag met de buurman mijn oude koelkast naar boven moeten tillen.

En dan aan het einde van de dag durft een van jullie collega's mij te zeggen: Meneer, u kunt ook annuleren als u niet tevreden bent?!?!?

Stelletje idioten!! Waarom heb ik de gehele dag zelf contact met jullie moeten opnemen? Waarom krijg ik geen bericht dat de bezorgen later of niet komt? Waarom moet ik de gehele dag thuis blijven voor jan lul? Waarom blokkeert de chauffeur mij direct zonder dat ik hem heb gesproken? Waarom belt niemand mij op om te compenseren? Waarom kon zaterdag pas mijn koelkast geleverd worden terwijl dat ding al in de bus zat? Geen SMS, geen mail, geen telefoontje.....ik moest van jullie de gehele dag thuisblijven en moest zelfs nog eind van de dag mijn oude koelkast weer naar boven tillen die op straat stond om mijn boodschappen te redden.

Ik bestel nooit meer wat bij jullie. Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt.
De gehele dag hebben jullie mij in de zeik genomen.

NOOIT MEER!!! Stelletje prutsers.

De chauffeur had geen zin meer in de levering en heeft na 1x overgaan mijn nummer direct geblokkeerd. Anoniem bellen ging wel gewoon over, maar nam zijn telefoon niet op.

Waardeloos!!!! Nooit gekomen!!!!

Jullie klantenservice kan niet eens een chauffeur bereiken. De gehele dag ben ik door meerdere medewerkers in de zeik genomen.

Scorekaart voor Coolblue.nl