Kamera Express

Doordat de MediaMarkt 20 jaar bestaat hielden zij grote acties waaronder 20% korting op televisies. Voor mij het moment om mijn Sony 50inch LED TV te vervangen voor 65inch OLED.

Na goed te hebben rond gegoogeld en diverse fora/reviews gelezen te hebben kwam ik uit bij de LG OLED 65B8. Deze scheelde op moment van bestellen ruim 800 euro tov de 65C8.

Voor de beste prijs uiteraard Pricewatch van Tweakers gebruikt en ik kwam uit bij Kamera Express voor de beste deal.

Ik heb hier nog nooit eerder besteld, maar de website ziet er goed en overzichtelijk uit, lid van thuiswinkel waarborg, hebben goede reviews op Tweakers en hebben ook nog echte winkels. Dit gaf mij genoeg vertrouwen om hier te bestellen.

Product werd geleverd door geselecteerd koeriersbedrijf (Thijsse) in plaats van normale verzending via bijvoorbeeld PostNL.

Ik werd keurig gebeld door het koeriersbedrijf om een datum in te plannen wanneer zij komen leveren (dit kon al vanaf de volgende dag).

De avond voor de levering ontving ik een mail/sms met een tijdvenster. De volgende dag werd mijn bestelling in goede orde geleverd binnen het aangegeven tijdvenster.

Scorekaart voor Kamera Express