AlgemeenHeb een Panasonic UB9004 UHD Blu-ray speler gekocht voor een hele goede prijs. Had hier eerder al eens de Nederlandse modellen van een LG OLED65E6 + Sony UBP-X800 voor de laagste prijs van NL gekocht. Moest wel een aantal weken wachten op de Panasonic, maar als ik ernaar vroeg dan kreeg ik netjes een statusupdate. TVQ is een kleine winkel die nog moet groeien en niet alle mogelijkheden heeft van de grote spelers, maar wel de sympathie verdient door de vriendelijke jongens die er werken. Eigenlijk net als met Hifi-Corner, ook in Groningen. Je kunt vrijwel altijd iets met de prijs doen als je bereid bent om te wachten op je bestelling. Probeer dat tegenwoordig nog maar eens te doen bij Mediamarkt. En ook die hebben lang niet alles meer op voorraad.
VerzendingHet duurde ongeveer 3 weken voordat ik de speler had, omdat hij niet op voorraad was. Natuurlijk wil ik alles wel dezelfde dag nog hebben, maar ik kon hem voor echt een goede prijs krijgen en daarvoor wilde ik wel wat langer wachten. Ik kon ze wel altijd vragen naar de status en dan kreeg ik netjes te horen of ze wisten wanneer hij geleverd zou worden.
KlantenserviceHet zijn erg vriendelijke en behulpzame jongens die daar werken. Als je iets speciaals zoekt, gaan ze er meestal hun best voor doen. Maar ze hebben weinig personeel omdat het geen grote winkel is, dus raakt de klantenservice nog weleens overbelast als er acties zijn zoals Black Friday. Dat is jammer en dat weten ze ook wel. Ze vinden dat zelf ook niet leuk, dus ik hoop voor ze dat ze de kans van het publiek krijgen om zichzelf te verbeteren, want nogmaals; je kunt met ze onderhandelen en ze willen graag. Daarnaast vind ik het zelf altijd leuk als winkels als deze, Hifi-Corner en De Groef kunnen blijven bestaan naast de massaketens.